Felemelő és tanulságos...

"A könyvhöz gratulálok! Felemelő és tanulságos érzéseket adott. Köszönöm.”
Kolozár Lászlò
Szombathely

Tényleg szuper...

”A könyv tényleg szuper lett!”
Varga Tamás
Szeged

Ősi felismeréseken...

”Erre az ősi felismeréseken alapuló szellemi ERŐRE van szüksége -a fizikai erő mellett- minden alkotni vágyó embernek. Az embernek, aki megtalálja önmagát és a rábízott feladatát. Gratulálunk a mestermunkához, az egész családnak.”
Majorosné Kosztolányi Gyöngyi
Eger

Jó illatú, fűzött és keményfedeles könyvetek...

”Miután szombaton délután a kezembe vettem a jó illatú, fűzött és keményfedeles könyveteket, este már nagy szomjúsággal ”ittam” mindenegyes sorát, fejezetét, és vasárnap estig végeztem is az első ”gyorsolvasással”· Számomra a Szücsivel való beszélgetések kerete egy igazi pergő film élményét adta, ügyesen belefőzve az ő életét. A másik két világklasszis sportoló története is rejteget magában egy csomó tanulságot a magam, és az üzletem számára... Krisztina fejezete számomra teljesen új dolog volt, amit mélyebben meg kell ismerni...”. összességében nagyon örülök, és boldog vagyok, hogy elolvashattam ezt a szép kivitelű; és értékes könyvet, amelyhez hasonlót már régen nem olvastam...”
Dr. Kalafszky László
Budapest

Fizikális és mentális felkészülés kell...

”Mindenki számára javaslom ezt a kivül-belül igényes könyvet. Sportolóknak azért, hogy konkrét példákon lássák mennyi befektetett munka, energia, pénz kell a siker lehetőségéhez is. A nem sportolók pedig a könyv által átérezhetik, hogy milyen összetett fizikális és mentális felkészülés kell, hogy a sok "megszállott őrült" sportolóból bajnok is legyen.”
Szűcs Csaba

Másodszor olvasom...

”A könyv nemcsak gyönyörű, de nagyon tanulságos is. Már másodszor olvasom és jegyzetelem.”
Babos Csaba

Kiváncsivá tett... meggyőzött...

”A Siker Titka című könyvetek már megjelenésében is kíváncsivá tett, a tartalom pedig meggyőzött. El kell fogadni az embereknek a tudomány eredményeit, el kell fogadni az ilyen fantasztikus embereknek – mint Ti vagytok – a tudását. óriási munkát végeztetek a sport területén is, egyesítve a Herbalife-t a Feng Shui tanításaival. Köszönöm Krisztinának a Feng Shui tanításait, elhitette velem, meggyőzött, hogy van még jövőm. Sándor köszönöm Neked, hogy elhitetted velem a Herbalife-ban rejlő ”életerőt”.”
Petike Ferenc

Nagyon jó érzés kézbe venni...

”Nagyon jó érzés kézbe venni a külcsíny és a belbecsben is igényes alkotásotokat. Hát még elolvasni! A könyvet egyszerűen nem lehet letenni és újra és újra el kell olvasni! Többszörös elolvasás után újabb és újabb rétegei mutatkoznak meg annak a hatalmas tudásanyagnak, aminek birtokában vagytok. Hogy mi rejlik a siker mögött, most már mindenkinek a rendelkezésére áll, aki tudatosan tervezi a jövőjét. Szücsi, Vajda Attila, Varga Tamás személyiségének bemutatása méltó emléket állít e három sportembernek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a tanítványotok lehetek.”
Dr. Mujzerné Szabó Mária

Zseniális könyveteket...

”Kiolvastam a zseniális könyveteket. Nagyon tetszett.”
Szabó Bence

Nagyon szupi...

”Szia! Köszönöm szépen! Kiolvastam a könyvet, nagyon szupi! :) Puszi”
Szamoránsky Piroska